Aanmelden Spring Fair

Aanmelden Spring Fair

Voor je het weet is het weer lente! Een periode waarin consumenten hun tuin weer zomerklaar willen maken. De Spring Fair Aalsmeer vindt plaats op 8 en 9 april 2020. Het is de ideale beurs voor jouw als aanvoerder om er voor te zorgen dat in- en verkopers weer een topassortiment tuinplanten kunnen vinden. De aanmelding sluit op 29 februari 2020, dus meld je snel aan als exposant!

De Royal FloraHolland Spring Fair 2020 is dé beurs die je als aanvoerder niet mag missen, meent de veiling. "De Spring Fair trekt jaarlijks vele bezoekers die benieuwd zijn naar de nieuwste trends en hebben een passie voor de producten. Aanvoerders presenteren op de Spring Fair een divers assortiment tuinplanten met de noviteiten en trends van dit jaar. Voor handelaars is het dé plek waar bestellingen voor het voorjaar en zomer geplaatst worden. Laat u inspireren, maak verbinding en geniet van deze beurs. Op naar een nieuw seizoen vol groen!
Inschrijven als exposant?"

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden

De Spring Fair vindt plaats bij Royal FloraHolland Aalsmeer, ingang gele lift. De beurs is op 8 april van 08.30-16.00 uur en op 9 april van 08.30-14.00 uur.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v