'Geweldig om zoveel energie te voelen'

03-07-2020    09:45   |    Goedemorgen

Dinsdag a.s. vindt de tweede Dag van de Tuinbouw plaats op Paprika Tasty Radio. Heb jij je al aangemeld om deel te nemen? De dag loopt snel vol, dus reageer nog voor het weekend als je het initiatief ook wilt steunen!

Dinsdag 7 juli a.s. gaan HortiContact, KAS Magazine en Goedemorgen onder het thema ‘Nieuwe perspectieven’ in een nieuwe radiomarathon, de stand van zaken belichten met telers, toeleveranciers en instanties. Veel bedrijven hebben zich inmiddels al aangemeld om deel te nemen.

Jacco Strating, uitgever van mede-initiatiefnemer KAS Magazine zal niet alleen een eigen uur presenteren tijdens deze radiodag, ook gaat hij weer als speciale verslaggever langs tuinbouwbedrijven om de stemming te peilen. "Het was in april tijdens de eerste Dag van de Tuinbouw geweldig om, ondanks de onzekere omstandigheden binnen de sector, zoveel energie te voelen bij ondernemers. Er werd niet bij de pakken neergezeten, maar direct aan de toekomst gedacht en gewerkt. Ik ben heel benieuwd wat er in de afgelopen maanden is veranderd en hoe telers er nu instaan."

Telers die het leuk vinden om dinsdag bezocht te worden door Jacco Strating om een korte reactie te geven op de radio, kunnen contact opnemen met redactie@spam-protecthollandhortimedia.nl. "In april was er enorm veel animo om deel te nemen. De situatie is nu anders dan dat die toen was binnen de tuinbouw, maar ook nu krijgen we weer veel enthousiaste aanmeldingen. Ik verwacht dan ook dat het weer een mooie radiodag gaat worden voor iedereen die de tuinbouw een warmt hart toedraagt."

Bedrijven en organisaties die ook willen aanhaken en een bijdrage willen leveren met een telefonisch interview, moeten er snel bij zijn. Neem hiervoor contact op via jolanda@spam-protecthollandhortimedia.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws