AgroEnergy met bloemen en planten het land in

AgroEnergy met bloemen en planten het land in

Meerdere medewerkers van AgroEnergy zijn vorige week op pad geweest om bossen rozen en orchideeën uit te delen in verschillende locaties van het land: van Utrecht en Oegstgeest tot Leiden en Delft.

AgroEnergy doet dit als onderdeel van de #FlowerBoostChallenge, het initiatief van de Van der Ende Groep om de sierteeltsector vooruit te helpen. Bedrijven kopen bloemen of planten in van een kweker of bloemist en geven deze weg aan anderen. De uitdaging geef je vervolgens door aan drie andere bedrijven. AgroEnergy nomineert drie andere bedrijven om deze mooie uitdaging aan te gaan: Engie, AAB NL en Ennatuurlijk.
 
13 locaties bezocht
In totaal heeft AgroEnergy mensen in heel verschillende vitale beroepen bij 12 instanties blij kunnen maken: zorginstellingen, ziekenhuizen, apotheken, basisscholen, supermarkten en drogisterijen. Zorginstellingen in Berkel, Bergschenhoek, Utrecht, 's-Gravenzande, Ridderkerk en Bleiswijk, het Diakonesse ziekenhuis in Utrecht, de Jumbo in Oegstgeest en Etos in Wateringen, basisschool De Eglantier Tanthof in Delft, basisschool OBS de Kyckert in Wateringen en Apotheek Roomburgh in Leiden.
 
"AgroEnergy heeft met heel veel plezier aan dit fantastische initiatief deelgenomen en hoopt dat de 3 genomineerde bedrijven de uitdaging oppakken om de sierteeltsector weer een stukje vooruit te helpen!", zo laat het bedrijf weten.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v