Beekenkamp viert de winter

Beekenkamp viert de winter

Vanaf 1 november tot en met 19 november vindt 'Celebrate the Winter' plaats. In deze periode opent Beekenkamp Plants haar deuren op afspraak voor de vakhandel. Waar men inspiratie kan halen met de najaarsproducten van het bedrijf; Kerststerren en Cyclamen.

Na de succesvolle edities van 'Celebrate the Seasons', organiseert Beekenkamp Plants nu 'Celebrate the Winter'. Als gespecialiseerde veredelaar en jonge planten kweker van zowel beworteld als onbeworteld Poinsettia stekmateriaal, laat Beekenkamp Plants tijdens deze dagen de Poinsettia's zien die uiteraard verkocht kunnen worden onder het Fairtrade-label. Om alvast in de kerstsferen te komen, zullen zowel de Cyclamen, Princettia® 's en de Poinsettia's, ook wel bekend als de Beekenkamp Superstars, gepresenteerd worden in een winterse sfeer. Marketing initiatief "Stars for Europe" zal ook aanwezig zijn met promotiemateriaal voor de consument.

Tevens wordt er op 19 november de Landelijke Cyclamen Dag georganiseerd. Deze dag, speciaal opgezet voor aanvoerders van de veiling, gewasleden van GTNL en vertegenwoordigers van de Cyclamen veredelaars, zal ook gehouden op diezelfde locatie van Beekenkamp Plants. Dit wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland.

'Celebrate the Winter' is gedurende week 44 t/m 46 alleen op afspraak te bezoeken in het Beekenkamp Inspiration Center. Je kunt via deze link een afspraak maken.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v