Looye Kwekers organiseert Tour de Tomaat

19-08-2020    09:41   |    Goedemorgen

Voor liefhebbers van fietsen en tomaten is er dit jaar maar één tour die telt: Tour de Tomaat! Looye Kwekers inspireert met deze actie consumenten en relaties om te gaan fietsen. Deelnemers maken bovendien kans op een van de 100 tomatenbolletjestruien.

Gedurende de Tour de France daagt Looye Kwekers consumenten, klanten en het eigen personeel uit om deel te nemen aan Tour de Tomaat en op de fiets te stappen. Maar daar blijft het niet bij: deelnemers worden gevraagd om via de sportapp Strava een route te maken in de vorm van een tomaat, kas of iets anders wat met Looye Kwekers te maken heeft. Onder alle inzendingen worden tomatenbolletjestruien verloot.

Looye Bolletjestrui
Vorig jaar kwam Looye Kwekers met een ludieke social media post waarin de bolletjes op de trui van de Tour de France waren veranderd in tomaten. Het gevolg: topdrukte via alle kanalen met de vraag waar dit shirt te verkrijgen was. Inmiddels zijn er honderd exemplaren beschikbaar die allen via de Tour de Tomaat-actie worden verloot.
 
Om mee te doen aan de Tour de Tomaat installeer je Strava en voeg je Looye Kwekers toe als vriend.
Teken vervolgens je route uit, fiets deze met Strava en deel het resultaat met Looye Kwekers via https://www.strava.com/athletes/62082639. Deelnemen kan tijdens de Tour de France, van 29 augustus tot 20 september. Op 21 september maakt Looye de winnaars persoonlijk bekend.


Reacties (1)

L de Moor at 01.12.2020

Het is jammer dat de tuinbouw als stilstaande bedrijfstak wordt gezien. Als je kijkt wat er de afgelopen 50 jaar is bereikt is dat enorm, want je moet altijd als buiten staander in het oog houden dat we allemaal met levend materiaal werken.Juist levend materiaal leent zich niet altijd voor grote mechanisatie processen.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Helpende hand

Anderhalve week geleden legde een verwoestende brand de tribune van TOGB in as. Mustang Demolition helpt de...