Digitalis Panther breed verkrijgbaar

Digitalis Panther breed verkrijgbaar

De afgelopen periode laat de natuur laat zich van haar mooiste kant zien: zoemende bijtjes, verwarmende zonnestralen en wilde bloemenpracht. Dit is het perfecte moment voor de consument om de tuin aan te planten en wel met Digitalis Panther. De mogelijkheden van deze 'Spotted Sensation' zijn eindeloos, zowel in het aanbod als in toepassing.

De verscheidenheid aan potmaten zorgt voor een aantrekkelijk assortiment van Digitalis Panther. Met potmaten variërend van 14 tot en met 27 centimeter, biedt deze opvallende bloeier een zee aan mogelijkheden. Ze is zelfs verkrijgbaar in zomerse arrangementen, waarbij Panther gecombineerd wordt met andere zomerse tuinplanten. Panther wordt door verschillende kwekers geteeld en is nog een aantal weken verkrijgbaar. Voor de actuele beschikbaarheid raden wij u aan om Floriday te raadplegen.
 
Ook de mogelijkheden voor de consument zijn eindeloos: in de volle grond, in een mooie pot op het terras of in een plantenbak op het balkon. De roze bloemenzee zal hoe dan ook een absolute showsteler zijn in de tuin.  
Ideale tuinplant
De stevige Panther heeft een compacte plantopbouw met korte stelen vol bloemen. Ze heeft een middelhoge groei en behaalt een hoogte van 50-90 cm (waar andere Digitalis soorten vaak langer zijn). Hierdoor is ze gemakkelijk in iedere tuin (of groenvoorziening project) toe te passen. Zeer fraai in grote potten of bakken, of natuurlijk in de volle grond. Maar, Digitalis Panther heeft nog een voordeel. De Panther zet geen zaad (non-invasief), waardoor de plant niet gaat woekeren.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v