Gerberadag Decorum groot succes

Gerberadag Decorum groot succes

Woensdag 15 september opende Jac. Oudijk de deuren voor klanten en andere relaties. Op deze dag presenteerden de drie gerbera kwekers van Decorum gezamenlijk hun assortiment. De broers Dirk-Jan en Laurens Oudijk pakten de rol van gastheer feilloos op en ontvingen ruim vijftig klanten.

Namens Villa Gerbera was Dean Zuidgeest aanwezig en Richard Mooyman vertegenwoordigde Mooyman Gerbera. Op deze manier stond een mooi en breed assortiment van klein- en grootbloemige gerbera's, evenals de vijf noviteiten van Jac. Oudijk.
 
"We zijn blij dat er zoveel kopers onze kwekerij bezocht hebben. Tijdens zo'n dag kunnen we echt de tijd nemen voor een goed gesprek. Dat is belangrijk, zeker na zo'n lange periode waarin we elkaar weinig of niet gezien hebben" zegt Laurens Oudijk, die nog een kleine verrassing voor de bezoekers had. Bijzonder was namelijk de aanwezigheid van Floriday, welke vertegenwoordigd werden door Joery van Leest en Jan van der Lans. Ter plekke konden kopers de laatste ontwikkelingen van het platform vernemen en aangeven waar zij momenteel tegenaan lopen. Floriday was uitgenodigd vanuit de visie dat kwekers, kopers en Floriday beter met elkaar in gesprek kunnen gaan over de uitdagingen, dan te praten over elkaar. "Uiteindelijk  hebben wij elkaar hard nodig", zegt Dirk-Jan Oudijk.
 
"Het voltallige Decorum gebera aanbod is niet alleen te koop op onze eigen webshop, maar ook op de shop van Summit. Heel natuurlijk groeit er een mooie samenwerking tussen de kwekers van Decorum en Summit. Wij zijn ervan overtuigd dat zij meer traffic en verkoop zullen genereren door het voeren van Decorum", aldus Raymond Hedges, directeur van Decorum.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v