Geslaagde derde editie traject Jong Ondernemerschap

21-03-2019    09:25   |    Goedemorgen

ABAB Accountants en Adviseurs en Brabant Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) kijken terug op weer een geslaagde editie van het traject Jong Ondernemerschap. In dit traject zijn jonge agrarische ondernemers klaargestoomd voor het ondernemerschap in een tijd waarin veel van de agrarische sector wordt gevraagd.

De twaalf deelnemers hebben het traject met succes doorlopen en mochten het certificaat in ontvangst nemen. 

Programma
Het traject Jong Ondernemerschap bestond uit een zestal maandelijkse bijeenkomsten waarin de deelnemers meer leerden over zichzelf als ondernemer, de agrarische sector en de (on)mogelijkheden van hun onderneming. Ook gingen de ambitieuze ondernemers bij elkaar op bedrijfsbezoek. Het traject gaf de deelnemers een stevige basis voor hun toekomstige ondernemerschap. Deelnemer Arne van Acht zegt daarover: ' Na elke bijeenkomst kreeg ik een beter beeld van wat ik wil.' Zijn collega-deelnemer Bas Schellekens: ' Wat ik eerst zag als nadeel, zie ik nu als kans.'

Vierde editie
ABAB en BAJK vinden het belangrijk om jonge agrarische ondernemers te blijven ondersteunen in hun ondernemerschap. Daarom start in het najaar van 2019 de vierde editie van het traject Jong Ondernemerschap. Heb jij interesse om deel te nemen? Stuur dan alvast een e-mail naar jongondernemerschap@spam-protectabab.nl. Meer informatie over deze en eerdere edities kun je vinden op abab.nl of bajk.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Matching Days bij Logico

Van dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli organiseert Logico de Matching Days in De Lier. Tijdens deze dagen worden zowel de noviteiten,...

Nieuwe eigenaar Hinova

Per 1 juli neemt Henk van der Meer afscheid als uitvinder/eigenaar en draagt hij werkzaamheden van Hinova over aan Hans Weisbeek.