GJ Personeelsdiensten werkt samen met KGU Recruitment

13-08-2019    07:00   |    Goedemorgen

GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment gaan officieel samenwerken op het gebied van personeelsdiensten. Dat hebben de directies van de ondernemingen bekend gemaakt.

Beide partijen zijn al jarenlang succesvol actief in de HR-sector en leerden elkaar kennen via het eigen netwerk. GJ Personeelsdiensten stond al enige tijd open voor een samenwerkingspartner op het gebied van recruitment, zodat deze dienst nog sterker in de markt gezet kan worden. GJ heeft deze partner gevonden in de samenwerking met KGU Recruitment. Dit betekent een versterking voor beide ondernemingen, haar relaties én werknemers. De bedrijfsnamen GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment blijven naast elkaar bestaan en behouden hun eigen identiteit.

“Door met elkaar samen te gaan werken, denken we de steeds complexere arbeidsmarkt met al zijn uitdagingen - nu en in de toekomst - nóg beter te kunnen bedienen’, aldus Niels Slieker van GJ Personeelsdiensten. Kirsten Goes vervolgt: “Met deze samenwerking hebben we onze regio’s uitgebreid, het netwerk vergroot en zien we een versterking in onze dienstverlening, kennis en knowhow. Wij kunnen op deze wijze al onze relaties optimaal en nog beter blijven bedienen in de veranderende arbeidsmarkt.”
Dit is ook gelijk een perfect moment voor Kirsten Goes om het ‘symbolische stokje’ over te dragen aan de nieuwe eigenaren van KGU Recruitment.  “Voor mij eindigt hier na 15 jaar het KGU-avontuur. Ik weet zeker dat onder leiding van Niels Slieker en Anthony Overweg, KGU Recruitment samen met GJ Personeelsdiensten een prachtige toekomst tegemoet gaat”, aldus Kirsten Goes. Operationeel blijft alles zoals men de afgelopen jaren van KGU gewend is met Anthony Overweg als manager en aanspreekpunt van KGU Recruitment.

Tot slot: “Onze gezamenlijke ervaring en dekking in onze dienstverlening is nu enorm. Zowel GJ Personeelsdiensten als KGU Recruitment heeft tal van mooie en trouwe relaties in haar klantenportfolio, waar we heel blij mee zijn. Ook die kunnen we nu nog beter voorzien van onze gezamenlijke diensten en kwaliteiten. Zowel GJ Personeelsdiensten als KGU Recruitment is ontzettend trots op deze nieuwe stap.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nieuw bestuurslid BBH

Per 11 september is Rieneke van der Houwen toegetreden tot het bestuur van Bloemenbureau Holland (BBH). Zij...