Grote update e-Gro brengt veel nieuwe functies

30-07-2021    09:52   |    Goedemorgen

Elk kwartaal brengt Grodan nieuwe functies uit en krijgt het softwareplatform e-Gro nieuwe toegevoegde waarde. Op basis van de input van gebruikers, kondigt het bedrijf nu de introductie aan van een compleet nieuwe module 'Rapporten' in e-Gro en nog veel meer baanbrekende functies.

"We hebben als doel om onze telers wereldwijd met betrouwbare informatie te helpen bij het optimaliseren van hun teeltstrategieën. Informatie die niet gemakkelijk te analyseren is. Benieuwd naar wat we onlangs in e-Gro hebben geïntroduceerd? Bekijk deze commercial over de introductie."

Wat is er nieuw?

  1. Introductie module Rapporten: een compleet nieuwe module voor het genereren van rapporten met belangrijke teeltinformatie.
  2. Doelen stellen in uw Dashboard: nieuwe instellingsmogelijkheden
  3. Via de module Omstandigheden gegevens bekijken die voor u het belangrijkst zijn: nieuwe instellingsmogelijkheden en nieuwe klimaatparameters
  4. Adaptievere Yield Forecaster: Het nieuwe model van de Yield Forecaster reageert beter, omdat e-Gro nu ook informatie uit externe bronnen verzamelt en meteodata (externe weersvoorspellingen) toevoegt


Wil je meer weten over deze functies? Lees het hier. "Al deze verbeteringen klinken mooi, maar bieden alleen voordelen als ze op de juiste wijze worden geïmplementeerd. Onze Green Advisors en Customer Success Managers zorgen ervoor dat onze gebruikers deze nieuwe veranderingen begrijpen. E-Gro biedt ons de mogelijkheid om onze klanten (vanaf afstand) betere teeltadviezen te geven."

Grodan introduceert ook nog een nieuwe functie om collega's of teeltadviseurs in e-Gro te taggen. De volgende grote introductie staat voor september op het programma.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Vakkundig

Op de locatie Next van Duijvestijn Tomaten worden de nieuwe tomatenplantjes voor de belichte kas er vakkundig...

Hoog bezoek Beyond Chrysant

Hoog bezoek voor Beyond Chrysant. Vertegenwoordigers van de Indonesische ambassade lieten zich bijpraten over...