Jongeren praten over ideale bedrijf

06-04-2017    09:00   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Leden van Tuinbouw Jongeren Westland gaan het op een ledenavond op 24 april hebben over 'Het ideale bedrijf voor werkgever en werknemer'. De ledenavond vindt plaats bij Plantenkwekerij Vreugdenhil in De Lier.

Op de arbeidsmarkt wordt er veel gevraagd van zowel werkgevers als werknemers. Werkgevers zijn hierbij constant op zoek naar het ideale personeel en werknemers op zoek naar de ideale werkgever. Hierbij spelen secundaire arbeidsvoorwaarden, beschik- en bereikbaarheid een grote rol en is teamwork een vaak gehoorde kreet. Maar wat is nu het ideale bedrijf voor werkgevers én werknemer? Daar gaat het over tijdens de ledenavond.

Rollenspellen met acteur
Marlen Smal, van P&O met Passie, vertelt alles op het gebied van Human Resource Management. Niet alleen vanuit de optiek van de werkgever, maar ook vanuit het oogpunt van de werknemer. Marlen laat de jongeren onder andere door middel van rollenspellen (samen met acteur Simone Valk) zien op welke manieren werkgevers en werknemers tot een ideale mix kunnen komen om met elkaar het ideale bedrijf te vormen.

Rondleiding Plantenkwekerij Vreugdenhil
Om 17.45 uur zal de eerste inloop plaatsvinden. Dan heet John Vreugdenhil iedereen welkom waarna hij een rondleiding geeft door het gloednieuwe tuinbouwbedrijf aan de Noord-Lierweg 15 in De Lier. Na de rondleiding geeft Plantenkwekerij Vreugdenhil een buffet. Degene die de eerste inloop niet halen, kunnen ook vanaf 18.45 tot 19.15 uur aansluiten voor het buffet en het tweede gedeelte van het programma. In verband met de inkoop van het buffet ontvangen de aanmelders een paar dagen voorafgaand aan de avond een bericht met de vraag of zij aan het buffet deelnemen.

Vanaf 19.30 uur zal Marlen Smal in het tweede gedeelte van de avond het onderwerp 'het ideale bedrijf voor werkgever en werknemer' voor haar rekening nemen. Om 21.15 uur is de afsluiting en borrel en om 22.00 uur eindigt de ledenavond. Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws