IMAC gaat op in afdeling gewasoptimalisatie Anthura

14-07-2020    10:36   |    Goedemorgen

Bureau IMAC Bleiswijk B.V. beëindigt per 1 januari 2021 haar betaalde dienstverlening en zal ophouden te bestaan. De jarenlange kennis en ervaring blijft behouden, omdat zowel Andre Lont als Mark van de Ven overgaan naar de nieuwe afdeling gewasoptimalisatie bij Anthura.

Laatstgenoemde heeft per 1 juli deze stap gemaakt als gewasspecialist phalaenopsis, Lont volgt per 1 januari 2021 als gewasspecialist anthurium.

Andre Lont, directeur IMAC, geeft aan dat de onafhankelijkheid van het bureau een optimalisatie in de weg staat. Hij benoemt dat alle toegezegde afspraken nageleefd zullen worden en dat klanten van Bureau IMAC ondersteund zullen worden bij het vinden van gewenst onafhankelijk advies.

Afdeling gewasoptimalisatie Anthura
De afdeling gewasoptimalisatie richt zich primair op teelttechnische vraagstukken. Lont en Van de Ven zullen vanuit Anthura klanten blijven adviseren over technische eigenschappen van rassen en gewassen. Zij ondersteunen hiermee de accountmanagers bij teelttechnische vraagstukken en dragen zo bij aan kennisuitwisseling. Verder brengen ze teelttechnische raskenmerken van het Anthura assortiment volledig in kaart, ondersteunen ze de Anthura productielocaties en initiëren ze teeltonderzoek.

Mark van der Knaap, directeur veredeling en productie, over de afdeling gewasoptimalisatie: “Andre en Mark brengen jarenlange teelttechnische kennis en ervaring uit binnen- en buitenland met zich mee. Deze kan in de nieuwe opzet beter afgestemd worden op behoeftes bij onze klanten alsook intern. Met een duidelijke focus vormen zij de verbindende schakel tussen onderzoek, veredeling en commercie op teelttechnisch gebied. Wij verwachten dat dit bij zal dragen aan duurzaam rendement voor onze klanten met Anthura rassen.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws