KAS Special: Priva

18-12-2018    08:47   |    Goedemorgen

In de KAS Special die onlangs uitgegeven werd, presenteren vijfentwintig tuinbouwbedrijven zich aan de 2500 studenten die wij ons tijdschrift geven. Op Goedemorgen laten wij al deze bedrijven nog eens kort de revue passeren.

De wereld verandert. Nieuwe wereld, nieuwe kansen. Zeker voor een bedrijf als Priva, dat 'Sustainable Urban Delta' inmiddels in het DNA heeft verweven. Steeds meer mensen trekken naar de steden. Waar veel mensen dichtbij elkaar wonen en werken, wordt de behoefte aan duurzaam geproduceerd voedsel steeds groter. er moeten veel monden gevoed worden, maar tegelijkertijd moet er rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte en arbeidskracht. Schaarse hulpbronnen als water en energie moeten maximaal hergebruikt worden. Nederland is in feite zo'n Urban Delta. Priva is een hoofdrolspeler in de automatisering van de glastuinbouw , maar automatiseert ook kantoren, retail en andere gebouwen. Een gelezen positie om te werken aan Sustainable Urban Delta's overal ter wereld. 

Lees het artikel in de KAS Special.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Matching Days bij Logico

Van dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli organiseert Logico de Matching Days in De Lier. Tijdens deze dagen worden zowel de noviteiten,...

Nieuwe eigenaar Hinova

Per 1 juli neemt Henk van der Meer afscheid als uitvinder/eigenaar en draagt hij werkzaamheden van Hinova over aan Hans Weisbeek.