Klanten scoren door Instagram te gebruiken

Klanten scoren door Instagram te gebruiken

Het aantal Instagram-gebruikers neemt per jaar toe. Ook steeds meer bedrijven en ondernemers ontdekken het platform. Niet gek, het is een goedkope en makkelijke manier van marketing. Maar hoe maak je hier optimaal gebruik van?

Het leven en werk van natuurillustrator Sterre Verbokkem (34) kun je eigenlijk niet los van elkaar zien. Ze illustreert voor verschillende natuurorganisaties en woont met man en kind op een berg in de Spaanse provincie Castellón. Op vijftien minuten lopen ligt een klein dorpje, voor de rest is er alleen bos en wildernis. Verbokkem

De omgeving waar ze woont dient als inspiratie voor haar tekeningen en dat zie je terug op haar Instagram-account @illustratorofwildthings. "Ik wissel foto's van de omgeving waar ik woon af met foto's van mijn tekeningen", zegt ze. "Volgers worden meer geraakt door mijn tekeningen als ze het verhaal erachter kennen."

Groot bereik met Instagram
Instagram biedt Verbokkem de ruimte om dit verhaal te vertellen. Sinds vier jaar zet ze het platform in om meer klanten te trekken. Verstandig, vindt Noud Baijens. Hij is eigenaar van Pro Contact, een online marketingbureau dat gespecialiseerd is het werven van klanten en personeel via sociale media. "Steeds meer mensen ontdekken Instagram. Je kunt via het platform dus steeds meer mensen bereiken."

Lees hier verder

Bron: Nu.nl

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v