Koppert breidt directie uit

20-04-2018    09:36   |    Goedemorgen

Koppert Biological Systems heeft de omvang van de directie uitgebreid in reactie op de verwachte groei van het Nederlandse familiebedrijf.

De nieuwe samenstelling zorgt voor meer aandacht voor specifieke operatiegebieden. De huidige directie met CEO's Paul Koppert en Henri Oosthoek en CFO Robert Pathuis wordt gecompleteerd met Peter Maes als Director Corporate Marketing, Martin Koppert wordt Director Agri en Joram Oosthoek Director Finance & Control. René Koppert en René Ruiter zullen de functie van Director Horti op zich nemen. De nieuwe rollen zullen veel specifieker van aard zijn en alle gebieden bestrijken waarin het bedrijf actief is.

Naast de uitbreiding vindt er ook een verschuiving plaats binnen de directie. Oprichter Peter Koppert en adviseur John Budé, voorheen non-executive board members, nemen vanaf heden plaats in de Raad van Advies.

Klaar voor de toekomst
“Onze snelle groei en de behoefte aan specifieke afdelingen zoals Horti, Agri en live stock, deden ons beseffen dat het tijd was voor verandering binnen de top van het bedrijf”, aldus de huidige hoofddirectie die aan zullen blijven om de continuïteit te waarborgen en hun waardevolle ervaring in het leiden van het bedrijf door te geven. De nieuwe directie vertegenwoordigt een gezonde balans tussen ervaren familieleden die klaar zijn om extra verantwoordelijkheden op zich te nemen, en niet-familieleden die hun sporen in de loop der jaren hebben verdiend. “Iedereen heeft zijn expertiseterrein en we hebben er alle vertrouwen in dat ze goed zullen presteren in hun nieuwe rollen.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Visbeen en Post-Kogeko fuseren

Visbeen en Post-Kogeko gaan samen verder als Daily Logistics Group. Met deze fusie wordt DLG een top 20 speler in de Nederlandse logistieke...

Extra geld voor Groenpact

Voor ruim 300 genodigden is woensdag 16 januari ‘Groenpact 2e fase’ gepresenteerd op de Groenpact Manifestatie in Groenekan. De minister...