Kwekers en kopers Decorum in spotlights

24-01-2020    10:46   |    Goedemorgen

Gisteren vond de nieuwjaarsreceptie van telersvereniging Decorum plaats bij de Wollebrand. Zoals ieder jaar reikt Decorum prijzen voor de beste kweker en beste koper van het jaar uit, in de categorie bloemen en planten. Ook worden prijzen uitgereikt aan de beste exporteur voor dezelfde categorieën.

Telersvereniging Decorum organiseert al jarenlang een nieuwjaarsreceptie en grijpt dit moment aan om kopers en kwekers in het zonnetje te zetten en kopers te bedanken voor de prettige samenwerking. Voorzitter John Grootscholten blikte tijdens zijn korte speech terug op een succesvol 2019 dat onder andere in het teken stond van het 20-jarig bestaan van Decorum.

Kwekers en kopers konden hun stem over-en weer uitbrengen. De kwekers die het beste uit de bus kwamen zijn JoGrow en Together2Grow. Zij worden beiden geroemd om de servicegerichtheid en het ruime assortiment.

De beste exporteur voor bloemen was Enigma Flowers “Enigma trekt samen met Decorum op richting klanten”. Planten exporteur van het jaar was OZ planten “OZ planten denkt altijd met de kweker mee en is een fijne partij om mee samen te werken”, aldus één van de telers van Decorum. In alle categorieën zijn ook tweede en derde prijzen uitgereikt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Bucon

Tijdens HortiContact 2020 ging het videoteam van Goedemorgen op bezoek bij verschillende bedrijven om hen te...

Video: Agrozone

Tijdens HortiContact 2020 ging het videoteam van Goedemorgen op bezoek bij verschillende bedrijven om hen te...