'Leidende positie kassenbouw versterken'

27-10-2020    11:27   |    Goedemorgen

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - AVAG is begin deze maand toegetreden tot World Horti Center. Op 1 oktober is de samenwerking, die voor drie jaar wordt aangegaan, officieel geworden.

Beide partijen werken steeds vaker samen, waarbij World Horti Center diverse hybride events en bijeenkomsten faciliteert voor AVAG. Daaruit ontstond de wederzijdse wens om de samenwerking verder te verdiepen en officieel te maken.

AVAG is de brancheorganisatie waarin bedrijven samenwerken op het gebied van geïntegreerde groeisystemen, componenten en bijbehorende service. Veel bedrijven die aangesloten zijn bij AVAG, zijn ook partner bij World Horti Center. Dit gedeelde netwerk wordt door de nieuwe overeenkomst versterkt en uitgebreid voor beide partijen.

"World Horti Center is hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw en daarom dé plek voor de AVAG om verbinding te leggen met onze leden en de buitenwereld. De verhuizing naar World Horti Center biedt ons de mogelijkheid om gezamenlijk de leidende positie van de Nederlandse Greenhouse Technology sector in de wereld te versterken", aldus Annie van de Riet, voorzitter AVAG.

In World Horti Center vindt AVAG naast een internationaal netwerk ook veel faciliteiten. Behalve de mogelijkheid tot het organiseren van bijeenkomsten, borrels en hybride events tot wel 5.000 online bezoekers, functioneert World Horti Center ook als postadres voor AVAG. Daarnaast kan AVAG gebruik maken van de overige faciliteiten in het clubhuis van de glastuinbouw zoals de receptie en het restaurant. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Mooie radioweek op Paprika!

Op Paprika Tasty Radio kun je deze week weer luisteren naar mooie live programma's. Deels in het teken van het...