Lensli steunt Villa Pardoes

Lensli steunt Villa Pardoes

De aankomende jaren zal Lensli het goede doel Villa Pardoes ondersteunen. Villa Pardoes zet zich volledig in om ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke vakantiebeleving aan te bieden in hun sprookjesachtige Villa in Kaatsheuvel. Het doel van deze stichting is om de kinderen en hun familie een onbezorgde week te laten ervaren waarbij ze even kunnen ontsnappen aan de (harde) realiteit en onbekommerd kunnen genieten.

Villa Pardoes is geheel afhankelijk van vrijwilligers en donaties van derden. Dit unieke en mooie initiatief willen wij graag ondersteunen en daarom doneren wij de aankomende jaren onze potgrond waarmee ze hun prachtige binnentuinen kunnen onderhouden.

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken.

Binnen de Villa zijn prachtige binnentuinen aanwezig die door vrijwilligers met veel liefde en zorg onderhouden worden. Om de tuinen mooi en de bloemen en planten sterk te houden, zal Lensli de aankomende 5 jaar Villa Pardoes voorzien van potgrond. Met deze donatie hopen we dat de gezinnen veel plezier in de tuinen hebben en kunnen genieten van een mooie bloemen- en plantenpracht. De tuinen zijn een geweldige aanvulling op de sprookjesachtige aankleding van de Villa. Iedere kamer heeft een eigen thema en daarnaast zijn er verschillende activiteitenruimtes aanwezig, zoals een Chillroom, Knutselruimte, Snoezelparadijs en Bubbelparadijs. Iedere ruimte heeft een geweldig mooie eigen sfeer door unieke aankledingen en decoraties.

Naast de sponsoring van potgrond is het streven om ons ook bij andere initiatieven aan te sluiten. Wij gunnen ieder gezin met een ernstig ziek kind een onbezorgd en plezierig leven, en zijn ons bewust dat 'Have Fun Growing' helaas niet altijd opgaat. Daarom dragen wij dit doel een warm hart toe en bieden ondersteuning daar waar mogelijk. Binnenkort meer hierover; houdt onze website en socials daarom goed in de gaten.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v