Ludieke actie Metazet Formflex rondom hanging basket

Ludieke actie Metazet Formflex rondom hanging basket

Metazet FormFlex uit Wateringen verwacht tijdens de IPM in Essen het 1.000ste hanging basket-systeem te verkopen en heeft aan deze mijlpaal een ludieke actie gekoppeld.

Sinds het eerste hanging basket systeem vijftien jaar geleden werd ontwikkeld, waarbij het (vloer)kettingbaansysteem de basis vormde, is het hanging basket-systeem van Metazet FormFlex geëvolueerd tot een multi-inzetbaar transportsysteem dat door het gebruik van standaard elementen door de kweker tegenwoordig zelf geďnstalleerd kan worden. Dit maakt het systeem zeer flexibel, waardoor het vele vormen kan aannemen en geschikt is voor vrijwel alle nieuwe en bestaande kassen. Bovendien kan de baan ook draaiende zakken, waardoor alle werkzaamheden aan de tweede teeltlaag op één plek zijn te verrichten. Kortom, naast maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, heeft de ontwikkeling van het hanging basket systeem o.a. ook geresulteerd in een flinke arbeidsbesparing.

Direct vanuit voorraad leverbaar
De evolutie van het hanging basket-systeem naar een transportsysteem met standaard elementen, heeft er eveneens voor gezorgd dat bestellingen niet meer hoeven te worden afgehandeld als maatwerk. Met de huidige samenstelling van elementen kan de kweker in elke situatie zelf de gewenste hangbaan realiseren. Hierdoor kunnen van de verschillende elementen voorraden worden bijgehouden, waardoor het hanging basket systeem tegenwoordig direct uit voorraad leverbaar is.

Trike-400 voor 1.000ste systeem
Met de verkoop van het 1.000ste hanging basket systeem in het zicht, wil Metazet FormFlex alle afnemers van het systeem bedanken voor het vertrouwen de afgelopen vijftien jaar. Om deze mijlpaal te vieren, staat voor de afnemer van het 1.000ste systeem bovendien een leuk extraatje klaar. Namelijk een Trike-400. Met deze lichte en wendbare elektrische trekker kunnen zelfs nog meer bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

Wie meer wil weten over het hanging basket-systeem of kans wil maken op de gratis Trike-400, kan zich melden in de stand van Metazet FormFlex op de IPM.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v