Matching Days bij Logico

24-06-2019    19:33   |    Goedemorgen

Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juli organiseert Logico de Matching Days in De Lier. Tijdens deze dagen worden zowel de noviteiten, thema’s en klantoplossingen getoond. De huisshow is speciaal voor de klanten van Logico, kwekers en overige relaties.

De Matching Days is de huisshow van Logico, waarbij wij de (klant)wensen matchen met onze orchideeën. “Om aan zoveel verschillende belangstellende onze producten te laten zien is geweldig. Vooral nu we inspelen op de verschillende klantsegmenten”, vertelt Arie Stolk, directeur bij Logico. “Daarnaast hebben we de beschikking over alle soorten orchideeën. We zijn niet voor niets de orchideeënprovider van A-Z voor klanten van A-Z.”
Toevoeging
Arie Stolk: “Logico heeft de kennis van de markt, waardoor wij retailers, bouwmarkten, tuincentra, exporteurs en groothandelaren optimaal kunnen bedienen. Tijdens de Matching Days kunnen wij aantonen dat we een interessante partner zijn voor zowel het aanbod als de vraag.” Arie gaat verder: “De kracht van Logico is dat wij voor elke klant custom made oplossingen kunnen aanbieden. Dit laten wij natuurlijk allemaal zien tijdens de Matching Days.”
Logico
Logico is de verkooporganisatie voor zes aangesloten kwekers van orchideeën: VG Orchids, VG Colours, Fransen Orchideeën, Bos Orchids, Kwekerij Zeurniet en Kwekerij Op Dreef. Tevens heeft Logico de producten van wat zij noemen ‘partnerkwekers’ in het assortiment. Door middel van het aanbod kunnen wij in spelen op alle klantbehoeftes en zijn wij de optimale one-stop-shop voor klanten. Kortom de Matching Days, die elk aanbod orchideeën met de juiste vraag matcht en elke vraag orchideeën met het juiste aanbod! De Matching Days zijn van dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli bij Logico in De Lier, Zijtwende 19. Ga voor meer informatie naar www.logico.nu 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Jubileum

Moor Filtertechniek viert feest. Op Twitter laat het bedrijf weten dat collega Ewelina 12,5 jaar in dienst is!...