#mooiwatbloemistendoen gaat vandaag van start

#mooiwatbloemistendoen gaat vandaag van start

Vanaf vandaag start een speciale campagne om de waarde van bloemisten te laten zien, juist in onzekere en moeilijke tijden zoals nu. Nederland heeft meer dan ooit behoefte aan gezelligheid in huis. Daarnaast is dit de tijd om te waken voor vereenzaming, oog voor elkaar te hebben en mensen te waarderen die zich bijzonder inzetten.

Bloemisten kunnen met hun prachtige assortiment, vakmanschap en kennis van de klant als geen ander deze behoeftes op gepaste wijze invullen. Met bloemen zeg je alles. Met de campagne #Mooiwatbloemistendoen toont de branche haar meerwaarde.

Bloemisten zijn er voor Nederland
Bram Rijkers van brancheorganisatie VBW: 'We zien bij consumenten en bedrijven een sterke behoefte om juist nu de mensen te waarderen die zich in deze periode bijzonder inzetten. Ook willen consumenten het thuis gezellig maken, nu we meer tijd thuis door (moeten) brengen. Of gewoon aandacht voor de ouderen in Nederland die steun kunnen ontvangen. De bloemist kan deze behoeftes als geen ander invullen. Om Nederland daarover te informeren start de campagne #mooiwatbloemistendoen. Op gepaste wijze willen we laten zien dat bloemisten er nu voor Nederland zijn.'

Video's
Deze campagne sluit qua boodschap aan bij de video #lethopebloom die eerder door Bloemenbureau Holland is gelanceerd. Voor bloemisten komen speciale video's online die zij op hun kanalen kunnen delen. De video's zijn te bekijken op www.youtube.com/mooiwatbloemistendoen. Per week zullen telkens nieuwe video's worden toegevoegd.

De video's tonen de kracht van bloemisten. Daarnaast worden consumenten opgeroepen om ook hun geluksmomentjes met bloemisten te delen, waardoor we met elkaar voor positiviteit blijven zorgen.

Gezamenlijk initiatief
De campagne is een gezamenlijk initiatief van VBW, Bloemenbureau Holland, Plantion, Fleurop, Smithers-Oasis, BloomlanD, Alflora, vakbond AVV en de stichting Sociaal Fonds gespecialiseerde Bloemendetailhandel.


Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v