'Mobiel bestellen is nu!'

09-01-2018    10:08   |    Goedemorgen

Royal Brinkman heeft gisteren een vernieuwde versie van de mobiele webshop geïntroduceerd, waarmee het voor telers nog eenvoudiger wordt om via hun smartphone een bestelling te plaatsen of een offerte aan te vragen. Hiermee investeert het bedrijf opnieuw in verdere digitalisering en een groter gebruiksgemak.

Mobiel bestellen neemt de afgelopen jaren enorm toe, ook onder telers. Niet vreemd, want het werkt heel snel en je kan met je smartphone bestellen waar en wanneer je maar wil. Daarom was het voor Royal Brinkman een logische stap om de mobiele webshop te verbeteren. "Er is een compleet nieuw mobiel design toegepast, waardoor deze prettiger werkt. Verder is het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt om de gebruikservaring te verbeteren en door verschillende technische aanpassingen is de webshop nu vele malen sneller op mobiel."

E-commerce manager Rob Helderman: “Mobiel bestellen is niet de toekomst; het is nu! We zien dat telers steeds vaker via hun smartphone bestellen en offertes aanvragen op royalbrinkman.nl en daarom lanceren we nu een verbeterde versie van onze mobiele webshop. Een mobiele versie stelt namelijk andere eisen aan een webshop dan een desktop versie. Daarom is er door het Royal Brinkman team de afgelopen maanden hard aan gewerkt om de webshop volledig te optimaliseren voor smartphones.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws