Nieuwe adviseur PlantoSys

Nieuwe adviseur PlantoSys

ACTUEEL HORTI THEMA - PlantoSys biostimulants, ontwikkelaar en producent van biostimulanten en EG-meststoffen, heeft haar verkoopteam verder uitgebreid. Sinds 1 augustus jl. is Joël Cornielje gestart als Adviseur zachtfruit.

Vanuit die functie ligt zijn focus binnen Nederland op de teelten van aardbeien, frambozen, blauwe en rode bessen en bramen. Daarnaast wordt hij voor PlantoSys biostimulants het aanspreekpunt in Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en de Baltische staten. Met de komst van Cornielje is tevens een stuk specifieke expertise aan het verkoopteam toegevoegd waar het gaat om de weerbaarheid van planten in relatie tot plaaginsecten.

Joël Cornielje is afgestudeerd in de Toegepaste Biologie en heeft zich tijdens zijn studie gespecialiseerd in de plantenkweek onder glas. Voor zijn start bij PlantoSys biostimulants is hij onder andere actief geweest in de biologische gewasbescherming. 'Bijdragen aan een gezondere wereld' is iets dat Cornielje nadrukkelijk aanspreekt. Zo zijn bijvoorbeeld een aantal jaren geleden ook de toepassingsmogelijkheden van wilgenbastextract op zijn pad gekomen. Het aandragen van preventieve eco-vriendelijke mogelijkheden voor teeltproblemen en het over en weer met telers uitwisselen van ervaringen zijn voor Cornielje belangrijke onderdelen binnen zijn nieuwe functie. "Voor mij draait het uiteindelijk om passende oplossingen als de situatie daar om vraagt. Daarom kom ik graag actief met telers in contact", aldus Cornielje. "Maatwerk staat voorop!"

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v