Olsthoorn Ranch als rusthaven

17-06-2021    10:16   |    Goedemorgen

Het kan niet vaak genoeg worden gemeld, a.s. zaterdag vindt de Team Westland Break Out plaats, waarbij het doel is om zoveel mogelijk leden van Team Westland samen met vele andere Westlanders in beweging te krijgen voor het goede doel. Op de Olsthoorn Ranch kun je terecht voor een hapje, een drankje én entertainment.

Er worden in alle kernen van het Westland startpunten gemaakt en routes aangeboden om te wandelen, fietsen of hard te lopen. Langs die routes geven bedrijven support. Een van de locaties waar deelnemers zaterdag terecht kunnen voor verfrissing is de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk.

6.000 bezoekers verwacht
De Team Westland Break Out wordt ondersteund door Force Demolition, dat deelnemers met open armen zal ontvangen, zo gaf Barry de Bruin vanochtend aan op Paprika Tasty Radio. Er worden zo'n 6.000 bezoekers verwachten verspreid over de dag. "Jong en oud zijn welkom. We hebben hapjes en drankjes, kinderen kunnen met een pony op de foto of springen op het springkussen en er is muziek. Deelnemers kunnen dus even bij ons pauzeren om daarna fris weer verder te sporten."

Gisteren meldden wij al dat Goedemorgen en Paprika Tasty Radio ook van de partij zijn. DJ Mark van Dale zal van 12.00 tot 17.00 uur plaatsnemen achter de DJ booth en je kunt de promotiedames van Paprika Tasty Radio en Force Demolition tegen het lijf lopen.

De Olsthoorn Ranch is gevestigd aan de Galgeweg 3 in Naaldwijk en is voor iedereen toegankelijk, uiteraard met in achtneming van de regels zoals geadviseerd door het RIVM. Kijk voor meer informatie over de Team Westland Break Out op www.teamwestland.nl/evenementen-acties/evenementen/team-westland-break-out/.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...