Kerstconcept COZY Decorum

16-10-2017    09:00   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Decorum heeft speciaal voor de Kerst het thema COZY ontwikkeld en dit is vanaf heden beschikbaar. Het concept COZY vertelt het verhaal van bloemen en planten die woningen meer kleur, leven en sfeer geven tijdens donkere dagen. Bij de eerste kwekers is COZY nu al beschikbaar.

Sinds januari is Decorum in de markt te vinden met haar nieuwe look and feel. Naast de opvallende zwart groene FEEL uitstraling ontwikkelt Decorum jaarlijks verschillende concepten met een bijzonder verhaal. Dit kan een thema, feestdag, seizoen of een bijzonder product zijn.

Bij het kerstconcept COZY draait alles om warmte en gezelligheid in je interieur tijdens de donkere dagen. De warme rode tinten van het concept dragen hieraan bij. De stijlvolle verpakking maakt het product ook een perfect cadeau voor de feestdagen.

De komende weken leveren ruim tien Decorum-leden producten uit in COZY. Het concept is terug te vinden op het schap voor zowel tuincentra als de retail in Duitsland. Met het geselecteerde aanbod met producten van kwekers Ten Have Plant, J&P Ten Have, Gova, Duijn Orchids, J. Straathof, Slijkerman Kalanchoë, Hofland Flowering Plants, Van der Voort Potplanten, Vreugdenhil Bulb & Plants, Fa. Freek van der Velden en Ter Laak Orchids is een mooi winteraanbod beschikbaar. De komende periode gaan steeds meer van de genoemde kwekers hun producten leveren in het kerstconcept.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws