Samenwerking potgerbera's

19-01-2021    10:00   |    Goedemorgen

HilverdaFlorist en Takii bouwen voort op hun bestaande relatie met een samenwerking op het gebied van de veredeling van potgerbera's. Door hun krachten te bundelen willen de bedrijven tegemoetkomen aan de vraag van klanten in de snel veranderende markt voor potgerbera's.

Takii heeft een succesvol veredelingsprogramma voor potgerbera's dat heeft geleid tot talrijke introducties zoals de hybride Royal-serie. Als gerberaspecialist is HilverdaFlorist de perfecte match om dit veredelingsprogramma te integreren op hun veredelingslocatie in Nederland en de zaadproductie op te starten. 

De familiebedrijven hebben een lange gemeenschappelijke geschiedenis en werken al samen op andere gebieden. Deze strategische samenwerking is dus een logische stap en zal profiteren van de expertise van beide partijen.

De samenwerking is alleen in de werkvelden veredeling en zaadproductie. De verkoop van de potgerbera Royal-serie wordt via Takii voortgezet en de Flori Line en Sundayz uitsluitend via HilverdaFlorist.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws