SMK organiseert On the way to PlanetProof Week

15-02-2021    10:51   |    Goedemorgen

Dit jaar organiseert SMK voor de eerste keer de On the way to PlanetProof Week. In week 37, van 13 t/m 19 september, werken SMK, supermarkten, merkfabrikanten en andere ketenpartijen samen om aandacht te vragen voor duurzamere voedselproducten met het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof.

Tijdens de campagneweek worden consumenten extra bewust gemaakt dat ze met On the way to PlanetProof gemakkelijk een duurzamere keuze kunnen maken in de supermarkt. Producten die zijn gecertificeerd met On the way to PlanetProof zijn beter voor natuur, én milieu, én dier: aardappelen, groenten en fruit, een groot assortiment van zuivelproducten, zoals melk, yoghurt, boter, kaas, en eieren. Ook bloemen en planten komen steeds meer met het keurmerk beschikbaar.

On the way to PlanetProof is door het grote aanbod van diverse duurzamere producten één van de grootste topkeurmerken* in de Nederlandse supermarkten. Dit is een enorme duurzaamheidsprestatie van de hele keten en de consument: Samen met boeren, supermarkten, én consumenten, zijn we On the way to PlanetProof!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Vakkundig

Op de locatie Next van Duijvestijn Tomaten worden de nieuwe tomatenplantjes voor de belichte kas er vakkundig...

Hoog bezoek Beyond Chrysant

Hoog bezoek voor Beyond Chrysant. Vertegenwoordigers van de Indonesische ambassade lieten zich bijpraten over...