Sweet Palermo mix is terug

Sweet Palermo mix is terug

Wellicht herinner je je de video van afgelopen jaar nog, waarin de unieke kleurenmix van Sweet Palermo puntpaprika's werd gepresenteerd. Groenteveredelaar Rijk Zwaan toonde hierin de welbekende rode, gele en oranje Sweet Palermo's en ook haar nieuwste familielid de 'Chocolony'. Nu het Nederlandse teeltseizoen weer is begonnen, is de mix inclusief de chocoladekleurige variant weer beschikbaar.

Thuis koken met speciale producten is voor veel consumenten, tijdens de pandemie, belangrijker dan voorheen. Naast de bijzondere en excentrieke kleuren, zijn de puntpaprika's ook goed van smaak, heerlijk zoet, een lust voor het oog en daarmee uitermate geschikt voor kleurrijke maaltijden.

"De Sweet Palermo's kleurenmix met 'Chocolony' wordt geteeld door Marcel van Kester van Red Energy, waar elke verpakking wordt voorzien van een gemakkelijk en inspirerend recept. En wilt u ondersteuning in de promotie van dit product op het schap? Rijk Zwaan ondersteunt u graag met acties en campagnes om deze kleurenmix verder onder de aandacht te brengen."

Meer weten over Sweet Palermo? Op www.sweetpalermo.com vind je zowel inspirerende gerechten als meer informatie over deze bijzondere zoete puntpaprika's.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v