Creëer een beter microklimaat voor aardbeiplanten

08-04-2019    14:09   |    Goedemorgen

Beekenkamp Verpakkingen introduceert naast de succesvolle 16-gaats minitray een 30-gaats minitray voor aardbeien. De extra hoogte van aardbeientrays geven veel voordelen. Trayvelden zijn niet altijd even vlak en met deze verhoogde plant trays kunnen de plantwortels van de aardbeienplanten de grond niet raken. Ook is het beter voor de hygiëne en kwaliteit als de wortels verder verwijderd zijn van de grond zodat opspattend water de wortels niet kunnen bereiken.

Naar aanleiding van deze trend heeft Beekenkamp de afgelopen jaren drie hoog uitgevoerde aardbeientrays in het assortiment opgenomen; 10-gaats tray hoog 7317, 18-gaats tray hoog 7318 en de +Tray 16 minitray met hoge poten 7319. En nu introduceren wij de +Tray 30 minitray met hoge poten. 

 

Met deze hoge minitray wordt een beter microklimaat gecreëerd voor de planten. De aardbeiplanten in de tray worden minder vochtig, waardoor deze een sterkere en wittere wortelkluit krijgen. De cups hebben een inhoud van 135cc. Deze cupinhoud is ideaal voor doordragende aardbeirassen en voor plantmateriaal met 2-3 neuzen.  

Daarnaast zijn de voordelen dat de 30-gaats aardbeientrays met een soepele beweging tegen elkaar aangezet kunnen worden en je met één handeling direct 60 planten kunt oppakken of wegzetten. De uiteindes van de aardbeientray passen in elkaar en dit zorgt ervoor dat de planten altijd met dezelfde afstand van elkaar staan op een trayveld.  

 

De 30 gaats mini tray, type 7530 is verkrijgbaar in de door u gewenste hoogte. Er zijn 3 opties mogelijk:  25 mm, 45 mm of 65 mm afstand vanaf de grond tot aan de cups.

Deze aardbeien minitray wordt geproduceerd van duurzaam gerecycled PP materiaal, is stoombaar, en jarenlang te gebruiken. 

àNest en draaistapelbaar 
à kleur zwart 
àCupinhoud: 135cc 
àPlantdichtheid: 180 planten / m2
àBeschikbaar in 3 hoogtes, gemeten vanaf de plantcup tot de grond: 25 mm, 45 mm, 65 mm
à455 stuks / pallet


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Jubileum

Moor Filtertechniek viert feest. Op Twitter laat het bedrijf weten dat collega Ewelina 12,5 jaar in dienst is!...