Vandaag online workshop 'Internationale werknemers'

10-06-2021    09:42   |    Glastuinbouw Nederland

Goed werkgeverschap voor alle werknemers is de norm in de glastuinbouwsector. Dat geldt uiteraard zeker ook voor internationale werknemers. Met het masterplan Internationale Werknemers werkt Glastuinbouw Nederland op verschillende aspecten hard om dit in de sector te faciliteren. Onderdeel daarvan is de online workshop die vandaag plaatsvindt: ‘Werken met internationale werknemers’.

“Ben je ondernemer of leidinggevende in de glastuinbouw, dan is het absoluut een aanrader om aan deze digitale bijeenkomst deel te nemen”, geeft Peter Loef, beleidsspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland aan. De workshop is onderdeel van de Kasgroeit Online Inspiratiedag. “Fijn dat ook Kasgroeit  een bijdrage levert aan het werken met internationale werknemers.”

Praktijkverhaal
Glastuinbouw Nederland heeft in samenwerking met de Universiteit van Tilburg onderzoek gedaan naar de vraag ‘Hoe kan HRM (goed werkgeverschap) bijdragen aan goed werk, welzijn en loopbanen van internationale werknemers?’ Een mooi startpunt om aan de slag te gaan met het ontwikkelen en daardoor behouden van Internationale werknemers. In deze workshop vertelt Geert Visker zijn praktijkverhaal: waarom is teeltbedrijf Vitensa hiermee aan de slag gegaan, met welke aanpak en wat zijn hun ervaringen?

Meld je snel aan!
Deelnemen aan de workshop is nog mogelijk. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor de online workshop van 10 juni. Aanmelden voor deze workshop van Glastuinbouw Nederland kan via deze link. Uitgangspunt zijn de vele mogelijkheden op het gebied van binden en boeien, om de samenwerking met internationale werknemers te verbeteren. Het Masterplan Internationale Werknemers van Glastuinbouw Nederland speelt daarbij een belangrijke rol.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws