Video: Hoera, weer een gerbera!

Video: Hoera, weer een gerbera!

Met de campagne 'Hoera! Weer een oranje, roze, witte, rode, large, mini, nano, curly, spiky, sphere en bi-colour. Maar waarom eigenlijk?' geven de telers en veredelaars van Coloured by Gerbera antwoord op de veelgestelde vragen van exporteurs.

Waarom verschijnen er elk jaar weer nieuwe gerbera's in kleuren die ik al ken? Waarom zijn er zoveel nieuwe vormen? Waarom zou ik deze nieuwe soorten opnemen in mijn assortiment?

In een informatieve video wordt het 'waarom' op een vrolijke en duidelijke manier uitgelegd door verslaggeefster Eva. De video is onderdeel van de Gerbera Novelty Campagne die draait van 13 september tot 3 oktober 2021 waarbij het nieuwe gerbera assortiment onder de aandacht wordt gebracht bij exporteur en bloemist.

Gerberacollectief staat samen sterk     
Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart. De campagnes liggen in handen van creative agency Vandeez.

Bekijk hier de video

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v