VIDEO: Once Upon A Time In The West(land)

15-04-2019    09:58   |    Goedemorgen

Rozenkweker Porta Nova heeft de eerste rozen geoogst in haar nieuwe kas in het Westland. Deze worden onder een speciaal label op de markt gebracht: Naomi's Wild West. En daar hoort een toepasselijke video bij!

De bouw van de nieuwe kassen bij Porta Nova startte een jaar geleden. Het is nu tijd om de eerste stelen te oogsten. Over het algemeen zijn de rozenplanten nog niet stabiel en geven de eerste scheuten niet de duurzame Porta Nova-kwaliteit die klanten gewend zijn. 'Maar enkele van deze stelen zijn echt enorm en sterk, en maken grote indruk. Ze kunnen lang blijven staan en laten bij opening soms magische vormen en kleuren zien.  Ze zijn een geweldig geschenk, dat we onze klanten niet willen onthouden', laat Porta Nova weten. Daarom is een nieuwe merknaam opgezet: Naomi's Wild West.
Daar hoort een toepasselijke Wild West-video bij. Een donkere cowboy-stem vertelt dat de nieuwe rozenplanten 'are often real Big Bastards'. 

Bekijk de video hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Matching Days bij Logico

Van dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli organiseert Logico de Matching Days in De Lier. Tijdens deze dagen worden zowel de noviteiten,...

Nieuwe eigenaar Hinova

Per 1 juli neemt Henk van der Meer afscheid als uitvinder/eigenaar en draagt hij werkzaamheden van Hinova over aan Hans Weisbeek.