Video: Reisopack bij Florein

23-02-2021    10:42   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - Vorige week werd een gloednieuwe Reisopack 2830 afgeleverd bij Florein Gerbera’s in Naaldwijk. Florein Gerbera’s werd in 1998 gesticht door Reinier Zuidgeest en is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de gerbera’s.

Zo beschikt Florein Gerbera’s anno 2020 over 35.500 m² aan oppervlakte en worden er 45 verschillende soorten gerbera’s gekweekt. Om de dozen met gerbera’s goed en veilig naar klanten te kunnen transporteren, zocht Reinier Zuidgeest naar een geschikte omsnoeringsmachine.

“Al onze gerbera’s gaan op transport naar het buitenland. Zo hebben wij nu al veel bestellingen uit Rusland voor Internationale vrouwendag. De gerbera’s zitten dan tot wel 12 dagen in de vrachtwagens, dus het is belangrijk dat deze pallets in goede orde aankomen. Om veilig transport van deze pallets te kunnen garanderen, kozen we voor de Reisopack 2830 van Steenks Service. Hiermee zorgen wij ervoor dat pallets niet tijdens het transport kunnen omvallen, waardoor wij de klant een extra dienst kunnen verlenen”, aldus Reinier Zuidgeest.

Bekijk hier een video van de Reisopack 2830 bij Florein Gerbera’s


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws