Hortilux genomineerd voor Computable Awards 2018

06-07-2018    08:44   |    Goedemorgen

Als één van ons uit de tuinbouwsector kans maakt op een prestigieuze prijs, dan geven wij uiteraard volledige steun! HortiSense, het digitale platform van groeilichtleverancier Hortilux, is in de race voor de Computable Awards 2018.

Samen met negen andere genomineerden dingt HortiSense mee in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’. De winnaar wordt bepaald door een vakjury én door het publiek. Oftewel, wij kunnen een rol spelen in het laten winnen van de tuinbouw in ICT-sector. Dat is natuurlijk altijd een mooie uitdaging! 

De Computable Awards zijn de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. De prijzen worden uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die de lezers van het ICT-vakblad onderscheidend vinden. Er zijn prijzen te vergeven in diverse categorieën. HortiSense is genomineerd in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’. Hierbij gaat het om businessgedreven ICT-oplossingen, waarmee winst wordt geboekt in bijvoorbeeld het digitaliseren van processen en het betreden van nieuwe markten. “In totaal ontvingen we 65 inzendingen in deze categorie”, zegt Sander Hulsman, hoofdredacteur van Computable. “Dertien ‘Computable-experts’ namen deze inzendingen onder de loep. Zij keken onder meer naar de toegevoegde waarde voor de in- of externe klant en de originaliteit c.q. innovatiekracht van de transformatie. Vervolgens waardeerden zij de inzending met een cijfer tussen 1 en 10. De tien transformaties met de hoogste waardering zijn automatisch genomineerd. Met een cijfer van 7,5 is HortiSense er hier één van.”

HortiSense neemt het op tegen innovaties van negen andere genomineerden, waaronder ProRail, de Vrije Universiteit Amsterdam, de gemeente Eindhoven en de provincie Noord-Brabant.

Stem op HortiSense
Een officiële jury buigt zich de komende maanden over de diverse nominaties. De genomineerden leveren hiervoor ook allemaal een videopresentatie aan, die straks te zien zijn op de website. Maar ook het publiek heeft een stem: de ranking door de jury en het aantal stemmen van het publiek bepalen elk voor vijftig procent de winnaar.

De uitreiking van de awards vindt plaats op dinsdag 30 oktober in het Beatrix Theater Utrecht.

STEM HIER!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

EnergiekEvent drukbezocht

Het was volle bak op het eerste fysieke EnergiekEvent sinds drie jaar, waarvoor Delphy IC en Wageningen UR hun...