Vos Capelle heeft nieuwe commercieel directeur

Vos Capelle heeft nieuwe commercieel directeur

Bart van Kollenburg wordt per 1 januari 2022 benoemd tot commercieel directeur van Vos Capelle. Van Kollenburg (40) gaat de huidige directie versterken door zorg te dragen voor het commerciële beleid van het bedrijf en het bewaken van de strategische doelstellingen. Daarnaast gaat hij samen met de andere directieleden aan de slag met de in het strategiedocument genoemde product-/marktinnovaties, groei en vernieuwing.

De huidige directie, bestaande uit algemeen directeur Ron Vos, operationeel directeur Jeroen Vos en technisch directeur Kees Vos, kunnen zich met deze versterking nog meer richten op marktontwikkelingen en strategische belangen binnen het bedrijf. Ron Vos: "We zijn blij met de komst van Bart in ons team. Door de ontwikkelingen in de markt en de groei van ons bedrijf worden de commerciële uitdagingen groter. Met zijn kennis en ervaring kunnen we verder professionaliseren en groeien met behoud van het familiegevoel. Samen op naar 100 jaar Vos Capelle."

Bart van Kollenburg heeft na zijn opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS in Den Bosch enkele jaren gewerkt bij een groothandel in (landbouw)zaden. Sinds januari 2006 is hij in dienst bij Vos Capelle. De eerste 10 jaar was hij actief als accountmanager en sinds 2015 is hij salesmanager openbaar groen en lid van het management team.

Van Kollenburg: "Ik ben trots dat ik als eerste externe directeur het vertrouwen heb gekregen van Ron, Jeroen en Kees. Mijn focus komt als eerste te liggen op de invulling van de gehele salesorganisatie, zowel front- en backoffice sales, accountmanagers, safety, detailhandel en de marketingafdeling. Ik ga zorgen voor een heldere, deels vernieuwde structuur waarbij de afdelingen onderling nog beter samenwerken. Je kunt alleen maar succesvol zijn als je innovatief blijft en een sterke partner bent voor zowel klanten als leveranciers. Ik kijk er naar uit om hier samen een groot succes van te maken."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v