Wegens succes tweede editie Noviteiten Parade

04-05-2021    10:42   |    Goedemorgen

Wil je jouw noviteit ook tonen aan een internationaal publiek? Van maandag 14 tot en met donderdag 17 juni 2021 houdt Royal FloraHolland, wegens groot succes, weer een (online) Noviteiten Parade. Tijdens deze parade worden nieuwe producten van kwekers in de spotlights gezet.

Parallel aan de parade wordt in de week van 14 juni 2021 via de (sociale) mediakanalen extra aandacht gevraagd voor de individuele producten van de kwekers. Bovendien kunnen jouw huidige en toekomstige klanten alle informatie over jouw product overzichtelijk nalezen en bekijken op de website van Royal FloraHolland. Deelnemers aan de Noviteiten Parade 'Summer Edition' maken kans op de Glazen Tulp Award. 

Promotievideo's
"In het Fleurcenter in Naaldwijk verzamelen we de door u aangemelde producten. Vanuit daar nemen we per categorie uw promotievideo op, samen met een enthousiast en professioneel team. Uw product(en) promoten we op verschillende social media kanalen van Royal FloraHolland met duizenden leden. De opnames van de Noviteiten Parade 'Summer Edition' vinden plaats op 27 en 28 mei." 

Ben je klaar om jouw product aan de wereld te laten zien en doe je ook mee? Aanmelden kan hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws