Het beste van twee werelden in Mastercourse

16-05-2019    08:47   |    Goedemorgen

Jungle Talks presenteert een nieuwe Pro Manager Mastercourse: Medicinal Cannabis. Deze vindt plaats van 3 tot en met 14 juni en maakt een connectie tussen de tuinbouwwereld met de teelt van medicinale cannabis.

Medicinale cannabis wordt in veel landen over de hele wereld gelegaliseerd en er wordt flink in geïnvesteerd. Is het een kwestie van opschalen wat al decennia 'ondergronds' gebeurt? Of er een compleet nieuwe subsector toegevoegd aan de tuinbouw? Wat het ook mag zijn, het is tijd voor beide werelden - de internationale medicinale cannabisproducenten en de Nederlandse tuinbouw - om samen te werken. Daarom is er de nieuwe Pro Manager Mastercourse.

Nederlandse bedrijven
Eerder organiseerde Jungle Talks de Mastercourses voor tuinbouwondernemers in de sierteelt en groenten. Collega’s van over de hele wereld werden met elkaar in contact gebracht en bezochten Nederlandse bedrijven. Dat staat ook nu op het programma.
De volgende bedrijven krijgen het woord voor een ochtend of middag vol inspiratie: Havecon, Grodan, Hortilux Schreder, Koppert Biological Systems, Ridder Group, Codema, Meteor Systems, Royal Brinkman, Wageningen University, Klasmann-Deilmann, Yeald, Canna, Keygene , Mprise en Viscon. Daarnaast bezoeken en ontmoeten we Duijvestijn Tomaten, World Horti Centre, GreenTech, Holstein Flowers, Tomatoworld, Ter Laak Orchids, PATS Drones, Micothon, MJ Biz Daily en meer.

Inspiratie
Na twee drukke weken gaan deelnemers uit Afrika, Europa, Noord-Amerika en Australië zaterdag 15 juni weer naar huis met hun zakken vol visitekaartjes van vooraanstaande CEO's, vol inspiratie en nieuwe visie
Klik hier voor meer informatie over het programma. U kunt ook contact opnemen met Ed Smit (ed@spam-protectjungletalks.com of WhatsApp, 00506-88418125).


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Tomberry

In het Westland worden bijzondere groenten en fruit geteeld. De WOS bezoekt daarom verschillende telers om...