RFH geeft meer inzicht in transacties en certificaten

RFH geeft meer inzicht in transacties en certificaten

Royal FloraHolland zet een mooie stap in het verbeteren van de dienstverlening aan haar kopers en leden met 'Mijn financieel overzicht' binnen het platform 'Mijn Royal FloraHolland'. Binnen 'Mijn financieel overzicht’ krijgen kopers en leden via ‘Finance dashboard’ eenvoudig inzicht in de transacties per productcategorie en de uitgaven voor de diverse diensten van Royal FloraHolland. Daarnaast krijgen leden ook inzicht in de waarde van hun certificaten via ‘Mijn certificaten’.

Naast de kosten voor ingekochte bloemen en planten via Royal FloraHolland betaal je als koper ook voor de verschillende diensten die je afneemt. Op basis van feedback van kopers bleek er behoefte te zijn aan een totaaloverzicht van kostensoorten. Om aan deze wens tegemoet te komen, is het ‘Finance dashboard' ontwikkeld binnen 'Mijn Royal FloraHolland'. Met filteropties zoals datum, product of type dienst en soort kosten kun je eenvoudig de informatie vinden waar je naar op zoek bent.

Inzichten voor leden
Als lid heb je, net zoals kopers, inzicht in de kosten van de verschillende diensten die je afneemt bij Royal FloraHolland. Dit inzicht is terug te vinden in ‘Finance dashboard’. Daarnaast heb je als lid van Royal FloraHolland via 'Mijn certificaten' inzicht in de actuele waarde van jouw certificaten. Ga naar ‘Mijn financieel overzicht’ en bekijk de informatie in jouw dashboard en over jouw certificaten. ‘Mijn financieel overzicht’ is te benaderen via ‘Mijn Royal FloraHolland’.

Slim ondernemen
Met de introductie van 'Mijn financieel overzicht' zet Royal FloraHolland zowel voor kopers als voor haar leden weer een stap in de belofte ‘Slim Ondernemen’. Royal FloraHolland ontwikkelt en optimaliseert functionaliteiten en diensten om kopers en leden te voorzien van de tools en informatie die zij nodig hebben om slimmer te kunnen ondernemen.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v