Recyclable Liquid bloemenvoedingsachet

Recyclable Liquid bloemenvoedingsachet

De groeiende uitdaging van plastic in het milieu geeft meer urgentie dan ooit om oplossingen te vinden om te verminderen, hergebruiken en recyclen. In de afgelopen jaren heeft Chrysal intensief gewerkt aan het verduurzamen van producten en verpakkingen, zoals de introductie van duurzame sachets. Daarop voortbordurend komen we nu met de nieuwe Chrysal Recyclable Liquid sachet. Het Chrysal Recyclable Liquid sachet is de eerste liquid bloemenvoedingverpakking gemaakt van recyclebaar plastic, polypropylene.

"Ons nieuwe Recyclable Liquid sachet is gemaakt van polypropylene; een volledig recyclebaar plastic wat bijdraagt aan een circulaire economie. De voordelen van afval recyclen zijn enorm. Met recyclen bespaar je ruwe materialen, energie en water. De Recyclable Liquid sachet bevat onze Chrysal Universal bloemenvoeding die bloemen tot 60% langer mooi houdt. Liquid bloemenvoeding wordt door vele retailers en consumenten enorm gewaardeerd."
 
De introductie van de Recyclable Liquid Sachet is onderdeel van Chrysal’s ambitie om de meest duurzame partner in de bloemenindustrie te zijn. Chrysal is continue bezig haar producten en verpakkingen te verduurzamen. Peter Vriends, Chrysal CEO: "Ons doel is het verbeteren van de duurzaamheid van onze producten en verpakkingen en bijdragen aan onze duurzaamheidsdoelen en die van onze klanten. We kijken naar al onze verpakkingen en één van de stappen die we nemen is het introduceren van een Recyclable Liquid sachet. In 2025 willen we dat al onze verpakkingen recyclebaar, composteerbaar of herbruikbaar zijn.” Chrysal werkt voortdurend aan oplossingen om haar CO2-voetafdruk te verminderen, bij te dragen aan een circulaire economie en de keten te verduurzamen om zo tot een betere wereld te komen. Door Chrysal-producten te gebruiken worden bloemuitval, watergebruik en de hoeveelheid verpakkingsmaterialen sterk verminderd.
 
De Chrysal Recyclable Liquid sachet wordt geïntroduceerd op de IPM in Essen Duitsland.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v