5 april: Oostlanddag

5 april: Oostlanddag

Woensdag 5 april is het zover, de Oostlanddag 2023 - Festival Editie! De 13e editie van dit evenement staat in het teken van het thema 'Hetzelfde Anders?!' En dus is het event ook anders dan iedereen gewend is, zo laat de organisatie weten.

De Oostlanddag Festival editie krijgt een informele festivalsetting met een ondernemend tintje. "Van 15.00 tot 18.00 uur toveren wij evenementenlocatie 't Manneke om in een kennis & ontmoetingsfestival. Meld je aan en kom netwerken, ontmoeten, verbinden en je laten inspireren bij de Oostlanddag."
 
De Oostlanddag is al 13 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers, ambtenaren en politici uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om elkaar te ontmoeten en te werken aan de economie van deze regio. Het thema van de Oostlanddag 2023 is Hetzelfde Anders?! Onveranderd ondernemen in een veranderende omgeving (of toch veranderen)?
 
Hetzelfde Anders?!
De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Waar de ene ondernemer mee verandert, besluit de ander om te blijven doen wat zij altijd al deden. Hoe ga jij hier mee om? En wat kun je leren van anderen? "Tijdens de Oostlanddag verzamelen wij alle kennis op actuele thema’s op één locatie. Het wordt een kennisfestival met lokale experts op diverse vakgebieden die jou kunnen informeren en inspireren hoe om te gaan met de veranderende omgeving. Het festival is daarnaast DÉ plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Dat is immers de kracht van de Oostlanddag!"
 
Programma
15.00 uur: Inloop
15.30 uur: Welkom en opening
16.00 uur: Kennisfestival, workshops, meet & greet en netwerken
18.00 uur: Einde Oostlanddag 2023
 
De Oostlanddag is voor alle ondernemers, ambtenaren en politici uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland, ongeacht of je lid bent van een vereniging. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Lees hier meer over het programma.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v