'Herijking en transitie' tijdens EnergiekEvent

'Herijking en transitie' tijdens EnergiekEvent

Het nu én de toekomst van het energiedossier van de glastuinbouw krachtig samengevat in twee woorden: herijking en transitie. Ook het programma van het Energiek-Event, dat op woensdagmiddag 7 juni werd georganiseerd bij Wageningen University & Research (WUR) en Delphy in Bleiswijk, kon ruwweg worden verdeeld over beide kenmerken.

Workshops en presentaties over telen in tijden van een rigoureus veranderde energiemarkt enerzijds en volop aandacht voor de beleidsmatige aanpak van de energietransitie anderzijds. Dat laatste aspect werd gelardeerd door de overhandiging van het eerste exemplaar van de vernieuwde Energievisie van Glastuinbouw Nederland.

Het was Eric Poot van WUR, de presentator tijdens het plenaire deel, die in zijn opening beide facetten benoemde. Als voorproefje van het uiteenlopende aanbod van workshops over actueel onderzoek in deel twee van het programma en als inleiding van zijn gesprek met voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland en Inge Lardinois van het ministerie van LNV als eerste onderdeel van het drukbezochte EnergiekEvent.

Lees hier verder

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v