House & Garden toont nieuwe branding

House & Garden toont nieuwe branding

House & Garden zal van dinsdag 7 tot donderdag 9 november 2023 schitteren op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Het concept voor bloeiende potplanten, ontwikkeld door Westlandse Plantenkwekerij (WPK), is volledig heruitgevonden en de vertegenwoordigde potplantsoorten hebben een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Als bezoeker van Trade Fair Aalsmeer tref je de stand van House & Garden op standnummer 19.1 (Carl Sales Support) in hal 4.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe branding voor alle bloeiende potplantsoorten. Dit om de herkenbaarheid en onderscheidende waarde van de flowering plants te versterken.
Tijdens de beurs zal Thijs in ’t Groen, verkoper van House & Garden/WPK, samen met het team van Carl Sales Support, de nieuwe lijnen aan exporteurs en hun klanten presenteren. Bovendien geven zij hier een voorproefje van de nieuwe etiketten en andere vernieuwende marketingmiddelen die volgend seizoen zullen worden ingezet om de winkelvloeren in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk op te fleuren. "Voel je welkom stand 19.1 in hal 4 te bezoeken en laat je verrassen door de b(l)oeiende kleurexplosie!"

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v