Impact van efficiënt telen

Impact van efficiënt telen

Vrijdag 10 november organiseren Glastuinbouw Nederland, Vertify, AVAG, Rabobank, Plantum en World Horti Center een middag over de impact van efficiënt telen. Tijdens deze middag worden verschillende onderwerpen belicht. Zo wordt het politieke landschap geschetst en wat ons te wachten staat. Verder komt onder andere het plant fysiologische effect van efficiënter telen voorbij en wordt er gekeken naar de visie van de Rabobank. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel waar leden van AVAG en participanten van World Horti Center bij aansluiten.

De middagbijeenkomst in World Horti Center wordt om 14.00 uur afgetrapt met een opening door Robert Solleveld van Glastuinbouw Nederland, Jeroen Sanders van Vertify en Puck van Holsteijn van World Horti Center. Hierna volgen verschillende interessante presentaties. Zo schets Jesse Schevel, lobbyist Glastuinbouw Nederland, de impact van de ambities in het politieke landschap en wat ons te wachten staat. Hierna gaat Sander Hogewoning in op het plant fysiologische effect van efficiënter telen. Want wat doet dit precies met een gewas? Na de pauze volgt een presentatie van Arne Bac van Rabobank. Arne neemt de aanwezigen mee in de visie van de Rabobank en de doorberekening in diverse systemen, hierbij worden ook voorbeelden uit de praktijk aangehaald. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel die om 16.00 uur van start gaat. Tijdens deze borrel zijn verschillende bedrijven die participeren in World Horti Center en leden van AVAG aanwezig. Deelnemers kunnen, onder het genot van een drankje, meer te weten komen over deze bedrijven en wat ze te bieden hebben.

Praktische informatie
Impact van efficiënt telen wordt georganiseerd in World Horti Center, Europa 1, Naaldwijk. Deelnemers zijn vanaf 13.30 uur welkom, het plenaire programma gaat om 14.00 uur van start en duurt tot 16.00 uur. Hierna hebben deelnemers nog de mogelijkheid om van 16.00 tot 18.00 uur met elkaar te netwerken tijdens een borrel. Deelname aan het evenement is geheel gratis, maar inschrijving is verplicht en kan via deze link of de website van World Horti Center.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v