Kerststerrencampagne schittert op Kerstfair

Kerststerrencampagne schittert op Kerstfair

De kerstperiode komt snel dichterbij, en dat betekent tijd voor kerststerren! Stars for Europe, het marketinginitiatief voor de promotie van de kerstster, zet op verschillende manier de kerstster in de schijnwerpers. In samenwerking met marketingbureau Pull Position wordt er de komende weken op verschillende manieren aandacht gevraagd voor deze prachtige kerstbloeier.

Deze week is het zover: de Country & Christmas Fair in Slot Zeist. Dit event behoort tot één van de meest populaire kerstmarkten van Nederland en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. De kerstster heeft een prominente plek tijdens dit event. In het kasteel is een prachtige entree gecreëerd met daarin honderden kerststerren. Bezoekers van het kasteel lopen door de creatie met kerststerren heen! Niet alleen de bezoekers van de Country & Christmas Fair komen op deze manier in aanraking met de kerstster, er worden ook verschillende influencers en bloggers uitgenodigd om het event te bezoeken. Zo is er niet alleen tijdens het event dacht voor de plant, maar ook achteraf via social media.

Inspiratie voor bloemkunstenaars
Ook het vakpubliek is een belangrijke doelgroep voor de campagne van Stars for Europe. Om arrangeurs en bloemkunsteraars te inspireren en informeren over de kerstster, wordt er door marketingbureau Pull Position samengewerkt met Flower Circus. Flower Circus gaat in verschillende video’s aan de slag met de kerstster en inspireert haar kijkers met prachtige arrangementen.

Naast aandacht voor de kerstster onder bloemarrangeurs, vakhandel en tijdens de Country & Christmas Fair, schittert de kerstster de komende weken ook op andere kanalen. Zo verschijnen er artikelen in een groot aantal dagbladen en lifestyle, tuin -en interieurmagazines en is de kerstster in december te zien in twee afleveringen van de Grote Tuinverbouwing. Daarnaast wordt er een groot bereik gerealiseerd met behulp van betaalde social media campagnes, een inspirerende blog en werd de vakmedia geïnformeerd over de kerstster tijdens de Dag van de Tuinbouw op 1 november. Kortom, de kerstster staat letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers deze periode.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v