Magische sferen tijdens Sion Open November

Magische sferen tijdens Sion Open November

Van 31 oktober tot en met 10 november opent Veredelaar Sion Young Plants haar deuren exclusief voor vakgenoten tijdens 'Sion Open November’. Tijdens dit evenement presenteert Sion meer dan 200 rassen in bloei, waaronder Top Models, New Arrivals, Testrassen en de Breeders in the Spotlight collectie.

In het Trend Lab word je meegenomen in de actuele consumenten trends. Het klantevent: “Sion Café” heeft dit jaar een magisch karakter. Op 6 november zal, voormalig creatief directeur van de Efteling, zijn tips en tricks geven over “imagineering”. Sion Open is uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten en op afspraak.

Een magisch Sion Café
Op maandag 6 november vindt het ‘Magisch Sion Café’ plaats, met een boeiende lezing door Olaf Vugts. Als onder meer park-, marketing- en creatief directeur heeft Olaf meer dan 32 jaar ervaring bij de Efteling. Tijdens de lezing ‘Imagineering’ onthult Olaf het geheim van het creëren door door de ogen van je doelgroep te kijken. Met een handvol verhalen uit zijn tijd bij de Efteling illustreert hij op magische wijze hoe hij deze benadering met succes heeft toegepast. Kortom een avond vol inspiratie, netwerken en heerlijk eten. Sion Café is uitsluitend toegankelijk voor genodigden.

Sion Young Plants, behoort tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis en zorgt voor een uitgebreid assortiment en marketing- en verkoopkennis.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v