Nominaties bekend voor Golden Singolo Award

Nominaties bekend voor Golden Singolo Award

Tuincentrum Osdorp (Amsterdam), Groenrijk Schalk (Prinsenbeek) en Tuincentrum Coppelmans (Nuenen) zijn in de race voor de Golden Singolo Award 2023. Opti-flor heeft de afgelopen maanden diverse onaangekondigde bezoeken gebracht aan deze drie tuincentra en ziet hen als voorbeeld voor het uitdragen van de Opti-flor merkbeleving.

Deze genomineerden werken op een onderscheidende manier jaarrond met planten van Opti-flor. De tuincentra hebben een moderne en schone uitstraling met wordt gerund door ondernemers met ondernemerschap en een duidelijke toekomstvisie. Deze ondernemers zijn ware ambassadeurs voor het merk Opti-flor! Devin van Dijk (commercieel medewerker buitendienst): "De winkels zien er modern en strak uit en dragen de Opti-flor merkbeleving perfect uit."

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheid en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Marketing manager Tim van Leeuwen: "Samen met onze partners en een aantrekkelijke, five-star schapspresentatie willen we consumenten inspireren én laten genieten van de meest bijzondere orchideeën." De Golden Singolo Award is in 2013 in het leven geroepen door Opti-flor en wordt jaarlijks uitgereikt aan de Phalaenopsis-professional, die op bijzondere wijze een voorbeeldfunctie voor collega's vormt.

De Golden Singolo Award 2023 wordt uitgereikt tijdens de Discover Opti-flor Days, welke van 13 tot en met 17 maart gehouden worden. Kijk voor meer informatie over de Golden Singolo Award op www.optiflor.nl/nl/golden-singolo.

Bekijk hier de genomineeerdenvideo:

 

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v