Op reis door de wereld van de orchidee

Op reis door de wereld van de orchidee

Dit jaar openen tien orchideeënkwekers voor de achtste keer op rij hun kwekerij, om hun kleurrijke assortiment onder de aandacht te brengen bij klanten en eindklanten. Orchideeën in diverse kleuren en vormen zorgen voor een inspirerende presentatie op elk van de tien locaties.

Na de eerdere succesvolle edities, zijn de deelnemers van Orchid Inspiration Days enthousiast om hun klanten en eindklanten ook dit jaar weer te mogen ontvangen. De eerste voorbereidingen worden alweer getroffen. De deelnemende bedrijven van dit jaar zijn: Ansu, De Hoog Orchids, Green Balanz, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Stolk Flora, The Orchid Growers en Pannekoek Orchideeën. Orchid Inspiration Days wordt gehouden van woensdag 7 t/m vrijdag 16 juni 2023.

Over Orchid Inspiration Days
Orchid Inspiration Days is uitgegroeid tot hét jaarlijkse orchideeëninspiratie evenement van Nederland. Het richt zich op de internationale vakgerichte klant en brengt de nieuwste variëteiten en productconcepten onder de aandacht. Daarnaast biedt het event volop inspiratie op het gebied van de orchidee. Vanaf begin april kunnen geïnteresseerden zich via de website aanmelden voor een bezoek bij de bedrijven. Kijk voor meer informatie op orchidinspirationdays.com.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v