Schoneveld Breeding opent deuren voor sector

Schoneveld Breeding opent deuren voor sector

Overal nieuwe kleuren. De veredelaars van Schoneveld Breeding hebben hard gewerkt aan innovatie van bestaande producten. Tegelijkertijd hebben ze nieuwe varianten van het bestaande assortiment ontwikkeld. Dat resulteert in een breed assortiment van divers gekleurde bloeiende potplanten. En het goede nieuws voor geïnteresseerden is dat je ze met eigen ogen kunt komen bekijken. Tijdens de jaarlijkse Cyclamen Open Dagen presenteert Schoneveld Breeding het complete assortiment Cyclamen in alle kleuren en formaten. En er is meer, zoals technische proeven en een sneak preview van de toekomst.

"De eerste grote innovatie die je ziet tijdens de Open Dagen is de uniek gekleurde Super Serie Fusion Large. Deze Cyclaam is beschikbaar in de kleur Neon Pink. De grootbloemige Fusion Large heeft een heel opvallend, tweekleurig bloemblad. Een echte eyecatcher die op z’n best is vanaf het eind van september. Vanaf dit seizoen kun je deze schoonheid bestellen. De kleinere Super Serie Fusion Midi is nog niet commercieel beschikbaar, maar dat duurt niet lang meer. De pre-commerciële Fusion Midi introduceren we in 3 geweldige kleuren: Neon Pink, Violet en Wine Red. Kwekers kunnen nu alvast proefzaden bestellen om te testen met deze sterke Cyclaam", aldus Schoneveld Breeding.

"De volgende stop tijdens je bezoek moet de grootbloemige Cyclaam Super Serie Leopardo wel zijn. Deze hittetolerante krachtpatser werd enthousiast ontvangen vanaf de allereerste dag. Nu zijn er 3 kleuren toegevoegd aan het assortiment. Tijdens je rondleiding zie je de kleuren Neon Pink, Wine Red en Light with Eye. Daarmee komt het totaal aantal kleuren van Leopardo op maar liefst 10. De nieuwe Super Serie Elegante, het kleine zusje van Leopardo, is ook te bewonderen tijdens de Cyclamen Open Dagen. En tenslotte is er de vrolijke Super Serie Djix. Deze kleine, eigenwijze Cyclaam staat bekend om de unieke bladeren die naar beneden hangen. Het kleurenpalet van deze perfecte herfstbloeier is uitgebreid met een nieuwe kleur: Salmon with Eye."

De veredelaars van Schoneveld Breeding werken achter de schermen altijd aan nieuwe producten. Neem nou de nieuwe Illusia in de kleur Light with Eye. De unieke bloemvorm maakt dit een heel opvallend en aantrekkelijk product. De regiomanagers en teeltondersteuners vertellen je graag alles over Illusia. Zij nemen je ook mee langs de technische proeven van dit jaar. "Afgelopen jaar onderzocht Schoneveld Breeding de hoeveelheid water die een plant moet krijgen. We keken ook hoe het substraat de teelt beïnvloedde. Kun je beter kiezen voor veenvrij substraat of het product dat je gewend bent? Alle antwoorden krijg je tijdens je rondleiding."

Schoneveld Breeding opent de deuren van onze PlantXperience van 23 oktober tot 10 november in Wilp.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v