Tips Royal FloraHolland: haal alles uit de Trade Fair

Tips Royal FloraHolland: haal alles uit de Trade Fair

De organisatie van Trade Fair Aalsmeer telt af. Volgende week is de grootste sierteeltbeurs van Europa in volle gang. Royal FloraHolland geeft wat laatste tips zodat je ook echt alles uit je bezoek aan Trade Fair Aalsmeer haalt.

Een succesvol beursbezoek valt of staat met een goede voorbereiding. Het is goed om hier van tevoren tijd voor vrij te maken, ook met collega’s. Verdeel je onderling de stands die je wil bezoeken of loop je samen over de beurs? Stuur alvast een mailtje aan contactpersonen om ze te ontmoeten en plan afspraken in. Maar sta ook open voor nieuwe contacten! Nergens is het makkelijker om contact te krijgen dan op een beurs. Dus denk aan visitekaartjes, een opgeladen smartphone, schrijfblokje en pen. En vergeet natuurlijk niet goede schoenen aan te doen. Trade Fair Aalsmeer is zó groot!

Alle deelnemers van Trade Fair Aalsmeer op 9, 10 en 11 november 2022 vind je hier. Handig om van te voren de standnummers te noteren, waar je zeker even langs wil gaan.

Floriday op #TFA2022
De specialisten van Floriday zijn volgende week present tijdens Trade Fair Aalsmeer voor kwekers, kopers en agenten om alle vragen te beantwoorden. Op de stand is dit jaar extra aandacht voor de nieuwe Floriday Explorer functie.

Wist je dat je tijdens de beurs heel makkelijk het assortiment van Floriday-kwekers kunt bekijken in de Explorer? In veel stands van kwekers vind je bordjes met een QR-code. Neem daarom je Floriday inloggevens mee en scan de QR-codes met je telefoon. Je kunt dan artikelen als favoriet markeren of - indien gewenst - meteen orders plaatsen.

Aalsmeer-Oost
Naast het Royal FloraHolland House is de stand van ontwikkelgebied Aalsmeer-Oost (stand 12.2). Met de verdere ontwikkeling van Aalsmeer-Oost zorgt Royal FloraHolland voor extra sierteeltbedrijfsruimte. Benieuwd hoe het ermee staat? Kom langs en neem gelijk hun gratis magazine mee, vol informatie over dit nieuwe, inspirerende werkgebied voor de sierteelt.

Veiling Rhein-Maas ontbreekt natuurlijk ook niet op #TFA2022! Je vindt ze bij stand nr. 12.1 (tegenover het Royal FloraHolland House). De koffie staat klaar en ze gaan graag met je in gesprek.

Green Walk
Op woensdagmiddag 9 november is de uitreiking van de Greenovation Award. Voor de vijfde keer organiseert Royal FloraHolland deze verkiezing. Deze prijs staat voor de beste duurzame product- of conceptintroductie in de sierteelt van dit jaar. Benieuwd wie dit jaar wint? Kom om 15.00 uur naar het Royal FloraHolland House!

Trouwens: alle kwekers die 'FSI compliant' zijn, hebben een groen hartje achter hun naam op de deelnemerslijst en een 'Green Walk' bordje in de stand. Op deze beurs zijn dat er al meer dan 350.

Twee beurzen in een klap
Tegelijk met Trade Fair Aalsmeer vindt in Vijfhuizen de International Floriculture Trade Fair (IFTF) plaats. Een unieke kans om beide beurzen in Nederland te bezoeken! IFTF is in Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer), Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Er rijdt geen pendelbus.

Meld je aan
Om toegang te krijgen tot Trade Fair Aalsmeer vragen we iedereen om zich aan te melden op onze website. Na aanmelding ontvang je een toegangsbewijs met QR-code. We vragen je die mee te nemen naar de beurs. Aanmelden kan hier.

(Foto: Trade Fair in opbouw)

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v