Nieuwe websites en nieuwsbrieven!

Nieuwe websites en nieuwsbrieven!

Goedemorgen heeft een compleet nieuwe look and feel gekregen. Het oranje en roze op de gewaswebsites én de dagelijkse nieuwsbrief heeft plaatsgemaakt voor rood, zwart en wit. Daarmee krijgt het geheel meer een serieuze 'nieuwsuitstraling'. Daarnaast zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd die de gebruikerservaring verder moeten vergroten.

Jacco van der Graaf, creative director bij Holland Hortimedia Creative Studio’s is verantwoordelijk voor de nieuwe uitstraling van Goedemorgen. "Al onze media hebben een meer serieuze nieuwsuitstraling gekregen, zoals mensen gewend zijn van nieuwswebsites. Zo hebben we er bijvoorbeeld voor gekozen om de kopteksten in een krant-achtig lettertype te zetten, waardoor berichten nieuwswaardiger ogen. De nieuwe kleur van alle Holland Hortimedia kanalen is rood. Rood is de kleur van stoppen, de kleur van attentie, de kleur van opletten, de kleur van ‘dit is belangrijk nieuws’. Dat is waar de media van Goedemorgen voor staan."
 
Aad Tijsen, ceo van Holland Hortimedia: "Vijf jaar geleden veranderden we de naam van GroenteNet en SierteeltNet in Goedemorgen. Daarbij werd tevens een opvallende en superfrisse nieuwe look and feel neergezet. Een naamsverandering op zich is altijd risicovol en spannend. Na de overname van het bedrijf in 2019 heeft die naamsverandering meer inhoud gekregen, doordat we daar met het hele team keihard aan gewerkt hebben. Met de start en groei van Paprika Tasty Radio tijdens de coronacrisis in 2020 werd het media-aanbod van Holland Hortimedia pas echt compleet. Het werd daarom tijd om dat ook in de gehele uitstraling te laten zien."

Het afgelopen jaar hebben zowel de redacties als de backoffice samen met Webmark Solutions uit Rijswijk samengewerkt aan de nieuwe websites en nieuwsbrieven, geeft Tijsen aan. "We zijn flink aan de slag gegaan om ook meteen een compleet nieuw contentsysteem in te richten, feitelijk de achterkant van wat lezers te zien krijgen. Ik hoop dat alles goed verloop vandaag en de komende dagen in de overgang naar de nieuwe omgeving. Maar er blijven natuurlijk altijd kleine puntjes om aan te werken, de ontwikkeling van Goedemorgen staat nooit stil. Maar we hopen dat de gebruikers blij zijn met het resultaat."

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v